Happy May og happy frislipp for oss boknerder. Første mai er nemlig dagen da alle fjorårets bøker lovlig kan selges på tilbud. Hurra! Så da har jeg plukket ut mine favoritter og laget en liste med de bøkene jeg vil anbefale eller har mest troa på, som nå selges billigere. Håper du kan få noen tips til bøker du har lyst til å lese eller gi bort i gave, i tiden fremover.

Det betyr også at fjorårets titler endelig blir tilgjengelig i Storytel og Fabel. Hurra igjen!

Det er litt forskjellig hvilke titler som er på salg hvor, men alle bøker fra 2018 blir som regel satt ned i pris, salg eller ikke. Jeg har tatt utgangspunkt i listene til ark og tanum. Dette innlegget er på ingen måte sponset av noen, kun ment som en hjelp til andre bokelskere som ønsker tips til bøker på salg.

5 bøker jeg ikke vil gå glipp av

 • Else går til psykolog – Else Kåss Furuseth
 • Lazarus – Lars Kepler
 • Min historie – Michelle Obama
 • #minhistorieminmening – Iman Meskini
 • Til ungdommen – Linn Skåber

5 kritikerroste romaner

 • Byens spor – Lars Saabye Christensen
 • Leksikon om lys og mørke – Simon Stranger
 • Søsterklokkene – Lars Mytting
 • Rigels øyne – Roy Jacobsen
 • Blå – Maja lunde

5 feelgood

5 krim

 • Innland – Arne Dahl
 • Heksen – Camilla Läckberg
 • Lasaruseffekten – Tom Egeland
 • Dronen – Unni Lindell
 • Det innerste rommet – Jørn Lier Horst

Jeg har som sagt ikke lest alle disse, så her er det muligheter for bom. Men kanskje du har? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet eller på Facebooksiden min dersom du har noen tips blant disse, eller andre titler tilgjengelig.

elisemundal signatur

Share: