åpen bok
Nytt år – nye lesemål. Men først er jeg veldig spent på hvordan siste delen av leseåret gikk for dere. Så derfor spør jeg: hva leste du i 2018?

Selv om lesemål egentlig ikke betyr så mye, så synes jeg likevel det er morsomt å gjøre og følge opp gjennom året. I 2018 hadde jeg som mål å lese 100 bøker. Men hva endte jeg på? 47. 16 bøker og 31 lydbøker. Fra 113 i 2017 til 47 i 2018 altså. Litt skuffa, men samtidig betyr det ingen verdens ting.

Selv om målet faktisk var å lese mindre, så endte jeg drastisk under målsetningen på 100 bøker. Noe også bloggen kanskje har båret litt preg av, dessverre. Det har rett og slett vært veldig mange andre ting jeg heller har brukt tiden min på i 2018.

I 2018 gikk jeg nemlig inn for å prioritere litt annerledes. Jeg bestemte meg for å si ja til det aller meste og å gjøre ting jeg alltid har tenkt på at jeg en gang ville komme til.

jente ligger på seng og leser

Det resulterte i et annerledes, men veldig fint og innholdsrikt år, med opplevelser jeg vil huske for resten av livet. Jeg har vært på roadtrip i California. Oppfylt en av mine største drømmer om å delta på Coachella-festivalen. Jeg har vært på safari i Tanzania og sett fantastiske ville dyr på nært hold. Jeg har reist rundt i Norge og sett de kjente fjordene for første gang. Jeg har vært på over 20 konserter og sett flere av mine absolutte favoritter live. Jeg har begynt i ny jobb. OG, jeg har vært på toppen av blogglisten! (takket være dere!)

For et år det har vært! Men som dere skjønner, ikke like mye tid til lesing. Ikke at det har vært de helt store bøkene å lese heller. Det har vært langt mellom titlene jeg virkelig har gledet meg til. Årets beste for min del, var disse:

Hva var dine favoritter i 2018?

I 2019 har jeg satt et mer overkommelig mål: 50 bøker. Jeg tror det kan være både mulig og motiverende. God nyttår og takk for at du fortsatt henger med!

elisemundal signatur

Share: