colorful note book with 'goals' written on top
Nå er det lenge siden jeg har vært her inne å snakket med dere. Dessverre, for dere blogglesere er jo så fine! Selv om jeg ikke har skrevet noe på en stund, så får jeg fortsatt tallene på hvor mange av dere som er innom og sjekker om det har kommet noe nytt. Det varmer hjertet mitt så innmari at så mange av dere fortsatt henger med!

Det har vært mange grunner til at jeg har vært borte, men nå har jeg i hvert fall store ambisjoner om å komme sterkere tilbake.

Angående ambisjoner. Jeg må nok innse at ambisjonen jeg hadde om tre blogginnlegg i måneden ble alt for høy for meg. Jeg er ikke noe toppblogger (by any means) og må dessverre senke kravene til meg selv for å få det her prosjektet til å henge sammen med hverdagen. Målet nå blir ett innlegg i måneden – alt over det er bonus.

books scattered

Siden det er så lenge siden jeg har snakket med dere, så har jeg ikke engang fått ønsket dere et godt nytt år. Sent, men godt – godt nytt år, kjære, fine blogglesere! Jeg begynte på et nyttårsinnlegg til dere som jeg ikke fikk blitt helt ferdig med. Så selv om vi snart er gjennom de to første månedene av året, så håper jeg dere synes det kan være fint med en status likevel.

Jeg liker nemlig å sette meg lesemål. Ikke fordi det er så himla viktig å nå dem, men da kan jeg følge med i løpet av året, og det gir meg en ekstra push til å lese når jeg kanskje ikke er så motivert.

Målene jeg satte meg for 2017 var 15 vanlige bøker og 60 lydbøker. Totalt 75 bøker. Resultatet ble 29 bøker og 84 lydbøker. Say what? Totalt 113 bøker! Jeg har faktisk aldri lest så mye.

I 2015 ble det 43. I 2016 67. 2017 – 113! Det er nok mye takket være dere alle. Dere kommer med så mange spennende boktips som jeg bare må kaste meg over. Også har jeg gledet meg til å lese ferdig slik at jeg har kunnet dele med dere. Jeg føler det nesten gir en god bok en helt ny dimensjon. Det at jeg kan dele den med likesinnede og snakke om de tingene man likte aller best.

Selv om 2017 ga meg uendelig mange gode historier, har jeg faktisk lest alt for mye. Det høres kanskje litt bakvendt ut, men målet for 2018 er å lese mindre. Jeg trenger å bruke tid på litt andre ting også.

boker i stabel

Mitt lesemål for 2018 er 100 bøker. 30 vanlige bøker og 70 lydbøker. Foreløpig ligger jeg ganske langt bak, men det lever jeg helt fint med.

2018 Book Count: 5.

Men, noe av det jeg liker aller best med denne bloggen er å komme i kontakt med alle dere. Så hvis du som meg liker å holde styr på det du leser, fortell meg om det!

Hvordan ble leseåret 2017? Hva er lesemålet for 2018? Og hvordan ligger du an?

elisemundal signatur

 

Share: