Kjære fine leser av bloggen min! Jeg synes jo egentlig det er superflaut å ha blogg, så jeg har utsatt dette i det lengste. Nå har jeg likevel sett meg nødt til å bite i det sure eplet og blottelegge meg for verden. Jeg har nemlig opprettet en Facebookside for bloggen.

Hvis du liker og vil følge bloggen videre, ville jeg satt utrolig stor pris på om du ville like facebooksiden min! Finn boksen i høyrespalten/under på henholdsvis desktop/mobil, eller du kan klikke her.

Det at jeg nå også har en Facebookside vil ikke ha noen innvirkning her inne på bloggen. Alle innlegg, faste spalter og poster vil gå som normalt. Facebooksiden vil kun komme i tillegg og vil være en påminner om at nytt innhold er tilgjengelig.

Her er linken til elisemundal.com på Faceboook igjen.

Stor, takknemlig (og litt flau) klem,

elisemundal signatur

Share: