to bøker i stabel med påskeegg på toppen
Har du hatt en fin påske? Det er så deilig med litt ekstra fridager en gang i blant! Det er enda litt letter å fordype seg i en god bok når man vet at man har tid til det.

Påskeferien min ble tilbragt på hytta på fjellet. Jeg har sett en del bilder fra den norske fjellheimen badende i sol og perfekt påskevær. Vel, der jeg var var det tett snøvær hver eneste dag. Det ble ingen skiturer, ikke noe soling, ikke noe Kvikk Lunsj på en fjelltopp. Men, desto mer tid til innekos og lesing.

For min del leste jeg ut to bøker denne påsken. For evig av Sarah Jio og Syrinpikene av Martha Hall Kelly. Den ene bergtok meg fullstendig, mens den andre ble jeg veldig skuffet over. Senere i uken skal jeg fortelle deg hvem som er hvem. Heldigvis har jeg en mamma som allerede hadde lest begge bøkene, som jeg kunne dele mine frustrasjoner og mitt engasjement med. For bøker blir vel bare bedre når man kan dele dem med andre?

Med meg hjem igjen fikk jeg låne En frosk i fjorden av Lorelou Desjardins. Den er visstnok veldig morsom, så jeg gleder meg til å lese den.

Omtale av påskens bøker kommer på torsdag og søndag, da håper jeg du vil komme tilbake.

Hva har du lest i påsken?

elisemundal signatur

Share: