selfie elise mundal
Ihelgen våknet jeg tidlig og følte meg inspirert. De som kjenner meg vet at jeg absolutt ikke er noe morgenmenneske, så denne uvante følelsen måtte jeg utnytte. I det siste har jeg fått litt dilla på secondhand, uten at jeg enda har gjort de helt store funnene. Kanskje i dag skulle bli dagen, tenkte jeg.

Jeg tok på meg det mest urbane jeg kom på – viktig å ikke skille seg ut. Mom jeans, høyhalset t-skjorte, briller og knallrød mønstret jakke. Jeg suste nedover gatene på bysykkel – viktig å leve seg ordentlig inn i rollen, tenkte jeg. Tror aldri jeg har følt meg mer som en hipster enn det jeg gjorde akkurat da.

Som regel blir jeg skuffet når jeg drar på sånne ting. Forventningene er bygget opp, men så ender man bare opp med å jobbe seg gjennom gammelt ræl som ingen vil ha. Denne gangen ble det annerledes. Det bobler nesten inni meg når jeg tenker på hvor mye fint jeg fant og hvor mange kupp jeg gjorde. Tenk at det å kjøpe brukte ting kan være så gøy!

elise mundal ser på telefon

Dagens funn: Mulberry Alexa, Burberry-jakke, t-skjorte fra Kenzo, skjorte fra Ralph Lauren, genser fra 2ND DAY og en Proenza Schouler PS1. Enkelte av varene fant jeg til helt syke priser. For det beste funnet betalte jeg rundt 3% av nyverdi, dvs. 97% avslag! Nå skjønner jeg endelig alle de som tråler bruktbutikker rundt på jakt etter skatter. Dette skal jeg garantert gjøre igjen!

Blir du med neste gang?

elisemundal signatur

Share: