fem bøker stående
Nye bøker gjør meg så lykkelig! Disse fem herlighetene skal jeg kose meg med fremover. Brev til Victoria av Marcelo Puglia, Kafeen på Roscarbury Hall av Ann O’Loughlin, Syrinpikene av Martha Hall Kelly, Ensom Ulv av Jodi Picoult og For evig av Sarah Jio. Hva tror du om disse?

Gleder meg veldig til alle sammen! Jeg har lest to av bøkene til Jodi Picoult før og likte begge veldig godt. Jeg har skrevet om Nitten minutter tidligere og det kommer garantert flere boktips fra henne. Sarah Jio har jeg også lest mange av. Forrige uke var jeg så heldig at jeg fikk møte henne på inspirasjonskveld – bra dame! Ellers er de andre forfatterne nye for meg og det er jo vél så spennende.

Jeg skal bare gjøre meg ferdig med Sjasminsøstrene først, så blir det disse.

elisemundal signatur

Share: