Sarah Jio on stage interview

Kan jeg bare bli Sarah Jio? Herlighet for en dame! Jeg vil ha hennes liv!

I dag var jeg på inspirasjonskveld. Og så inspirert jeg ble! Jeg vil skrive bok, gå med masse farger hele tiden, lese masse bøker og være modig. Er det fler enn meg som er sånn? Jeg blir så utrolig revet med og synes alt er så sykt bra når jeg er der. Så kommer jeg ut og bare må le av meg selv. Ikke misforstå, foredragene var kjempebra! Men jeg trenger kanskje ikke bli Sarah Jio.

Programmet for kvelden var som følger: Dagny Thurmann-Moe snakket inspirerende om farger. Lene Julsen snakket veldig morsomt om naturmannen og boken hun nettopp har skrevet. Den hørtes veldig morsom ut, forresten. Sarah Jio snakket om seg selv, sin nye bok og sitt forfatterskap. Det hele ble avrundet med at Svein Harald Røine snakket om å være modig.

Row of magazines with Sarah Jio on the cover

Jeg var så heldig at jeg fikk være med på VIP-event før kvelden startet. Der spiste vi tapas, Sarah Jio fortalte oss historier, vi fikk ta bilder og hun signerte bøker. Jeg kommenterte at vi hadde likt mobildeksel. Da lo hun og sa hun hadde fått det av datteren sin. Følte meg litt dum da – jég hadde jo valgt det ut selv. Men igjen, jeg har likt mobildeksel som Sarah Jio. Bare litt starstruck da.

Den nye boken hennes heter For evig og jeg gleder meg masse til å lese den! Jeg har lest alle de andre bøkene hennes som er utgitt på norsk. Favoritten foreløpig er God natt, June. Kanskje det endrer seg nå – will keep you posted!

Sarah Jio and Elise Mundal

Etterpå fikk jeg snakke litt og ta bilde med Dagny Thurmann-Moe, farge-Dagny. Boka hennes har jeg allerede lest og den er så fin! Jeg elsker farger! Det gir meg energi, tapper energi, inspirerer meg. Farger er gøy! Les boken hennes, dere. Tenker jeg skriver et eget innlegg om boken hennes Farger til folket! en annen gang.

Hvilken Jio-bok er din favoritt?

elisemundal signatur

Share: