colorful note book with 'goals' written on top
Jeg har hatt lyst til å starte blogg i mange år. Jeg har vært innom det å starte en instagramprofil – det virket liksom ikke like omstendelig. Også har jeg tenkt på YouTube – det er jo så in. Men så er det jo egentlig det å skrive jeg liker. Jeg har null eksponeringsbehov. Eller jo, jeg håper jo at masse folk jeg ikke kjenner skal lese det jeg skriver. Men så håper jeg samtidig at ingen av de jeg kjenner finner bloggen min. Så da er jeg like langt.

Jeg leser masse. Jeg leser stort sett de bøkene kjennerne ikke kaller litteratur. Jeg leser sånne bøker man liksom skal være flau over å lese. Men så har det seg sånn at det er denne litteraturen folket vil ha. Det de aller fleste av oss dødlige liker. Det som er på bestselgerlistene. Det blir litt som at det ikke helt er innafor å si at du hører på popmusikk. Men alle gjør vel det?

Men så ble det blogg da. Bokblogg.

Siden jeg leser så mye får jeg veldig ofte spørsmål om boktips. Det håper jeg å kunne svare på her på bloggen. I tillegg så håper jeg at det blir et hyggelig og inspirerende sted for deg å være. Kom gjerne med tips og innspill i kommentarfeltet.

I fjor leste og hørte jeg på 67 bøker. I år blir det forhåpentligvis enda fler.

Hva liker du å lese?

elisemundal signatur

Share: